Ebola is een zeer vervelende ziekte met vaak dodelijke afloop. er hebben vanaf de jaren 70 van de 20e eeuw verschillende ebola-epidemieën plaats gevonden. In de zomermaanden van 2014 is de tot dan grootste ebola-epidemie ontstaan in West-Afrika. De epidemie is begonnen in Guinee en overgeslagen naar Sierra Leone en Liberia waar binnen enkele weken duizenden slachtoffers te betreuren waren. Ook in Congo zijn grote epidemie uitbraken geweest met meer dan 2300 doden. Het is onduidelijk hoe ebola ontstaat. De officiële berichtgeving van 2014 houdt het op een ziekte die wordt verspreid door vleermuizen.
Wat wel bekend is is dat ebola waarschijnlijk verband houdt met het eten van dieren. Dit feit werd al eerder vermoed maar pas in 2022 wordt het min of meer toegegeven.
Er is een groot aantal mysteries rond ebola. Medewerkers van artsen zonder grenzen melden in de zomer van 2014 dat 40% van hun patiënten de ziekte overleeft.
Er is geen medicijn tegen ebola. Volgens artsen overleven mensen door de antibiotica die men toedient. Het is zeer waarschijnlijk dat dit beeld niet klopt; de kans is erg groot dat mensen met een goed immuunsysteem de ziekte overleven.
Antibiotica is een middel dat bacteriën tegen gaat en ebola is een virus, dus antibiotica kan echt niet helpen bij ebola.
Er zijn geen antivirale middelen bekend tegen ebola. Je zou wel natuurlijke hulpmiddelen kunnen toepassen die je immuunsysteem versterken.
Wat wel gebeurt is dat tijdens een virusbesmetting ook de bacteriënbalans verandert, waardoor een virusbesmetting gepaard kan gaan met een bacteriebesmetting.
Daartegen zou antibiotica kunnen helpen, maar dat betekent wel dat men niet lijdt aan ebola alleen.
Ebola zorgt voor raadsels. In Spanje is in 2014 een verpleegster besmet geraakt met het ebolavirus. De medische autoriteiten zeggen dat je alleen besmet kan raken door direct contact met een ebolapatiënt.
Het is 100% zeker dat de Spaanse verpleegster de patiënt die ze behandelde niet heeft aangeraakt zonder bescherming.
De officiële verklaring is nu dat ze haar handschoenen over haar gezicht heeft gehaald en dat ze op deze manier het ebolavirus heeft opgelopen.
Dat betekent dat de medische autoriteiten in ieder geval toegeven dat door indirect contact ebolavirussen kunnen worden overgedragen.
Er is echter een andere vraag die zich opdoemt. De ebola-epidemie heeft zich in West-Afrika zo snel verspreid dat je ongerust kunt afvragen: zou het ebolavirus zich niet door de lucht verspreiden?
Tot aan het geval van de Spaanse verpleegster, de eerste besmetting in Europa, dachten medische autoriteiten dat besmetting met ebola slechts kon geburen door direct contact met lichaamsvocht van een patiënt.
Laten we zeggen dat het wel heel vreemd en onprofessioneel is om eerst je goed te beschermen, en daarna de handschoenen over je gezicht te halen. Dat zou waarschijnlijk geen mens vrijwillig doen. Kan er niet toch een andere oorzaak zijn?
De Wereldgezondheidsorganisatie heeft vanaf begin oktober 2014 toegegeven dat ebola zich via oppervlakten en objecten kan verspreiden die zijn aangeraakt door een ebolaslachtoffer.
Dat betekent: het kan zich verspreiden via indirect contact. Blijkbaar was men hiervoor hiervan niet op de hoogte.
Zijn er nog meer verrassingen die ebola ons kunnen brengen?
Overigens hebben onderzoekers in de jaren 70 van de 20e eeuw al gemeld dat ebola zich niet uitsluitend door direct contact verspreidt.
Waarom deze wetenschappelijke bevindingen in eerste instantie niet zijn overgenomen door de medische autoriteiten in de V.S. en Europa is een raadsel.
In de V.S. is een eerste slachtoffer van ebola overleden in oktober 2014.
De medewerkers die hem hielpen droegen echter geen beschermende kleding toen ze het appartement van het slachtoffer betraden.
In alle richtlijnen over omgaan met een ebolapatiënt staat dat er handschoenen, pakken en gezichtsmaskers moet worden gedragen door medisch en verzorgend personeel.
Ook heeft deze vroeg in oktober overleden patiënt overgegeven.
Dat is opgeruimd door schoonmakers die geen beschermende kleding droegen. Daar zijn harde bewijzen van want het staat op video.
De medische autoriteiten blijken de bevindingen van wetenschappers niet op te volgen.
Er is namelijk al in 1989 en in 1995 bij twee onafhankelijke onderzoeken naar het ebolavirus aangetoond dat dit virus zich hoogstwaarschijnlijk door de lucht verspreid.
Dat is de enige verklaring waarom het zich zo snel verspreid.
Dat ebola alleen door direct contact zou kunnen worden verspreid is een gevaarlijke aanname geweest van de medische autoriteiten.
Epidemiologen die ebola hebben bestudeerd zeggen dat dit virus zich al kan verspreiden als de drager van het virus nog niet ziek is. Dat staat haaks op het idee wat door Amerikaanse gezondheidsautoriteiten is gemeld: namelijk dat ebola zich alleen verspreid als het slachtoffer daadwerkelijk symptomen vertoont van ebola.
Ook als het slachtoffer genezen is kan het virus zich nog verspreiden.
Volgens een woordvoerder van de wereldgezondheidsorganisatie kan een ebolavirus zich 90 dagen in het mannelijk sperma bevinden. Door een seksuele handeling kan het virus zich vervolgens verspreiden en een nieuwe zieken veroorzaken.
De incubatieperiode is de periode die verstrijkt tussen het moment van besmetting en het moment van het tot uiting komen van de ziekte.
De incubatieperiode van ebola is een week tot twee weken. Na deze periode kunnen zich de volgende verschijnselen voordoen:
De symptomen van de ebola-epidemie
Volgens wetenschappelijk onderzoek uit 2013 gaat 90% van de mensen met ebola dood. Als de artsen in 2014 melden dat slechts 60% van de mensen dood gaat, kun je ervan uitgaan dat het in 2014 gaat om een andere variant van ebola.
De epidemie in 2014 is de grootste en snelst verspreidende ebola-epidemie tot nu toe. Dat betekent dat deze variant besmettelijker is, maar relatief gezien net iets minder dodelijk. Het ebolavirus slaat snel toe: vanaf de dag met de eerste symptomen kan een patiënt binnen een paar dagen zijn overleden.
Mensen die ebola hebben overleefd kunnen vreemde naverschijnselen krijgen zoals veranderingen in zintuiglijke waarneming en verlies van haar, zo meldt een medische encyclopedie van Pubmed in 2013.
Een onderzoek dat in 2003 in Canada is gedaan zegt in de eerste zin van haar uittreksel dat het ebolavirus een onderdeel is geweest van een biologisch wapenprogramma.
Saillant detail is dat het ebolavirus is gepatenteerd! Voor wie het niet weet: alleen kunstmatig gekweekte virussen of mutaties daarvan mogen worden gepatenteerd; een gewoon griepvirus valt niet onder het patentrecht.
Het is daarom met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat het ebolavirus door het Amerikaanse leger is ontwikkeld, anders zou het niet in handen zijn van een Amerikaans bedrijf dat gelieerd is aan de Amerikaanse overheid.
Nu zijn er twee mogelijkheden: of het virus is ontsnapt uit een militair laboratorium en door gemuteerd tot onhoudbare ziekte..
Dat gebeurt namelijk vrijwel altijd met biologische wapens; deze kun je niet binnen de muren van een laboratorium houden.
De andere mogelijkheid is dat het ebolavirus opzettelijk is verspreid teneinde dood en verderf te zaaien.
Dat is een trieste mogelijkheid, maar je moet er wel rekening mee houden dat dit de werkelijke oorzaak kan zijn achter de ebola-epidemie van 2014.
In ieder geval is te zo dat iedere drager van het ebolavirus beschouwd kan worden als een overtreder van het patentrecht.
In het kader van de nationale veiligheid verlies je vervolgens al je burgerrechten en word je in quarantaine geplaatst en voorzien van vele medicijnen waarvan er niet één heeft bewezen dat het werkt.
Waarom op het ebolavirus een patent is aangevraagd is een raadsel waarop geen enkele autoriteit antwoord heeft gegeven.
In het patent over ebola staat dat nieuwe mutaties ook onder hetzelfde patent vallen. Het is duidelijk dat het virus zich muteert in elk slachtoffer waardoor een hoop op een toekomstig medicijn of vaccinatie totaal vervliegt.
Zoals een voormalig medewerker Dr. C.J. Peters van het Centers for Disease Control and Prevention (CDC) in de V.S. zegt: "Wetenschappelijk gesproken zitten we in het midden van het eerste experiment van meerdere passages van Ebola-virus in de mens .... God weet hoe dit virus gaat uitzien. Ik weet het niet."
Dat het virus voortdurend zou muteren kan ook worden gebruikt als argument om maar niet op zoek te gaan naar een medicijn of vaccin.
Wetenschappers hebben nog geen vaccin gevonden tegen het ebolavirus.
Dat is een rode vlag, want er zijn al wel veel andere vaccins voor minder ernstige virusziekten, die ook muteren, en ebola is al tientallen jaren bekend..
Je zou je eigenlijk moeten afvragen, wordt ebola wel door een virus veroorzaakt? Het was immers ook al zo dat antibioticabehandelingen hielpen, terwijl die niet zouden moeten helpen tegen een virus, alleen tegen een bacterie.
De theorie dat virussen ziekten veroorzaken wordt steeds vaker gezien als geen houdbaar standpunt. Deze theorie wordt als werkhypothese aangenomen, maar dat betekent niet dat het waar is.
Wat wordt gefotografeerd en betiteld als een virus, kan in alle gevallen net zo goed een exosoom zijn. Exosomen zijn hard nodig in ons lichaam want zij kapselen het DNA van ziekmakende stoffen in, en zorgen dat het buiten het lichaam wordt gebracht. Als een exosoom gefotografeerd wordt dan ziet het er uit als iets wat totaal niet in het bloed thuis hoort, maar dat kan dus kloppen. Het is een ziektekiemdrager, maar dan wel de oplossing van het probleem, in plaats van de oorzaak in de vorm van een virus.
Het is op dat moment bezig met het verwijderen van een parasiet of bacterie die een ziekte veroorzaakt.
Er zijn tegenwoordig zelfs virologen, en mensen die virussen hebben ontdekt die de virustheorie thans verwerpen op basis van nieuwe inzichten.
Een ziekte als ebola zou dan niet door virussen worden veroorzaakt, maar door een bio-amine die in vlees zit. Het kan zelfs zo zijn dat deze stof een bepaald krachtveld aantrekt, met een frequentie die bij dat van het geheten dier hoort.
Het etherisch lichaam van de mens raakt dan in spanning, want het lichaam trekt te lage frequenties aan.
Via allerlei processen zoals zweten, bloedverlies en het uitscheiden van lichaamsvloeistoffen, wat een kenmerk van ebola is, wordt dan in een uiterste poging te overleven geprobeerd de ziektekiem uit te drijven.
Het feit dat goed beschermd verplegend personeel besmet kan worden door ebola, valt niet te verklaren door dat het komt door virussen. Wat wel mogelijk is, is dat medisch personeel ziek wordt van het krachtveld wat rond een patiënt hangt. Maar dat is iets wat helaas nog niet gemeten wordt of gefotografeerd.
De krachtveldtheorie is eveneens een verklaring voor het feit dat meerdere wetenschappelijke onderzoeken zien dat een besmetting door de lucht mogelijk moet zijn geweest.
De besmetting zou dan niet zozeer via de lucht gaan, maar via de etherkrachten, waardoor een etherlichaam van een mens geïnfecteerd wordt, en de persoon in kwestie ook ziek wordt doordat het etherlichaam het gewone lichaam ziek maakt.